Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno minecraft, problem.

Klolli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kupnem minecraft.

Mam konto w banku BPH (konto mojej mamy) i podobno trzeba robić

przelew na stronie w banku. No i trzeba podać dane MOJANG. Ale nie wiem jakie..

Wzór przelewu:

przelewy_elektroniczne_sezam_1.jpg

8wlpa9.jpg

Opublikowano

1. Zrób konto na stronie Mojangu.

2. Kliknij kupno gift-code, tam będą wszystkie potrzebne informacje. :)

Opublikowano

Ja nie chce gift-code -,- tylko na konto.

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Twoja mama ma na imię Jan Sezam?:D

A co do tematu to pierw załóż konto na minecraft.net, a później kup przez stronę giftcoda i będą instrukcje jak i gdzie przelać;)

---

Pozdrawiam, TokerS

Opublikowano

Twoja mama ma na imię Jan Sezam? :D

A co do tematu to pierw załóż konto na minecraft.net, a później kup przez stronę giftcoda i będą instrukcje jak i gdzie przelać ;)

---

Pozdrawiam, TokerS

Nie :D

To był przykład ze strony banku ; )

@edit

a gdy nie chcę gift-code tylko na konto?

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Chodzi ci o zalozenie konta na mojang a pozniej przelanie na niego kasy za premium?

Chodzi mi o to żeby kupić premium NA KONTO a nie gift-code.

Potem jak kupujesz przekierowuje cię na stronę banku i tam trzeba

przelać kase. Ale nie wiem czy dane się wypełniają automatycznie czy trzeba ręcznie.

On chyba już kupił, tylko ma zrobić przelew pod wskazany adres :D

Jestem dziewczyną -,-

Nie kupiłam premium. CHCE KUPIĆ. Ale na początek wszystkiego muszę się dowiedzieć.. :mellow:

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Lol. Widać znawcy. Jak wchodzisz na mc.net w store to tam jest buy minecraft for this account bodajże, kliknij to. Powinno przekierować na mojang i gdzieś tam będą dane.

Opublikowano

Kupujesz giftcoda i aktywujesz go na swoim koncie.

Wejdź na minecraft.net zarejestruj się kup gift code i aktywuj :)

Nie da się kupić premium na konto. Musisz kupić gift-code, a potem wpisać go w koncie.

Z DEBILIZMEM PROSTO I NA LEWO!

Nazwa Firmy: Mojang AB ( Wikipedia)

Lokalizują się w Sztokholmie, tylko tyle mogę pomóc ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Lol. Widać znawcy. Jak wchodzisz na mc.net w store to tam jest buy minecraft for this account bodajże, kliknij to. Powinno przekierować na mojang i gdzieś tam będą dane.

Albo jestem niewidoma albo nie ma :c

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Wejdź na minecraft.net/store potem w guzik po lewej, buy minecraft for this account czy jakoś tak. Wypełnij dane, na samym dole wybierz show more payment methods i wybierz all polish banks potem kliknij procced to payment details. Przy payment types wybierz other supported banks i potem Bank BPH. Kliknij confirm and pay. Potem powinno wywalić cię na stronę twojego banku i będziesz musiała się zalogować i da ci wypełniony formularz. Działa tylko od poniedziałku do piatku od 8:00 do 20:00.

Opublikowano

Dlaczego giftcode jest lepszy ? To to samo tylko że przy kupnie na konto nie robisz nic więcej a przy giftcode trzeba wpisywać go potem. Giftcoda też możesz kupić, wtedy wybierasz na stronie minecraft.net/store opcje po prawej. "Buy a giftcode to give away"

Potem wybierasz czy giftcode idzie do ciebie czy kogoś.
Jak na twojego maila to opcja pierwsza.
Potem postępujesz zgodnie z moją instrukcja.
I'd like to buy this game for someone else

E-mail me a gift code I can give to someone

E-mail the gift directly to my friend

Opublikowano

Wejdź na minecraft.net/store potem w guzik po lewej, buy minecraft for this account czy jakoś tak. Wypełnij dane, na samym dole wybierz show more payment methods i wybierz all polish banks potem kliknij procced to payment details. Przy payment types wybierz other supported banks i potem Bank BPH. Kliknij confirm and pay. Potem powinno wywalić cię na stronę twojego banku i będziesz musiała się zalogować i da ci wypełniony formularz. Działa tylko od poniedziałku do piatku od 8:00 do 20:00.

Wszystko ok, ale czy na stronie banku DANE MOJANG muszę wypełniać ręcznie czy automatycznie wszystko się wypełnia? Tylko o to chodzi..

8wlpa9.jpg

Opublikowano

W większości przypadkach samo się wypełnia. Jeżeli by się nie wypełniało to na 1 stronie dali by dane i nie wybierało by się banków itp. Po to jest to wybieranie żeby system mojangu mógł wypełnić ten przelew. U mnie się samo wypełniło, u Ciebie też sie wypełni, bo mojang nie podaje danych to musi sam je wprowadzać do przelewu.

Opublikowano

W większości przypadkach samo się wypełnia. Jeżeli by się nie wypełniało to na 1 stronie dali by dane i nie wybierało by się banków itp. Po to jest to wybieranie żeby system mojangu mógł wypełnić ten przelew. U mnie się samo wypełniło, u Ciebie też sie wypełni, bo mojang nie podaje danych to musi sam je wprowadzać do przelewu.

Ok. Dzięki ^^

8wlpa9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...